Minioner i dammsugartappning

När jag bakade dammsugare och dammsugarfigurer så gjorde jag även tre Minioner.De är ju i ropet just nu och sönerna har varit och sett den nya filmen. Jag googlade bilder och diskuterade längd och tjocklek och ögonantal med särbon innan jag satte igång. Nu blev det fel ändå för den enögde skulle inte varit kortast men, men, dammsugar-Minioner blev det i alla fall.


De är gjorda på samma sätt som de andra dammsugarna. Ringen runt ögonen är gjord av bitar av godisstänger där jag petat ut fyllningen och stoppat in ett sockeröga istället. Jag hade tur och de passade perfekt i varandra. Det var samma slags godisstänger som jag använde när jag bakade syltkakemänniskor för ett tag sedan.

Minionerna blev söta och roliga tycker jag och även de serverades på konfirmationsfesten i söndags.

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*