Knäckkakor som blev Knäckflarn och efterfrågan på flarnböjningstips.

Flarn och flarn och flarn. Jag börjar få kläm på det här med flarn, men är inte riktigt hemma ännu. Jag fick kämpa hårt för att plocka fram orken att ge mig på ännu ett flarnrecept igår. Men det är bara att kämpa på.

Denna gång blev det Knäckkakor som om man lägger ihop dem två och två med chokladkräm emellan förvandlas till knäckflarn.

Två flugor i en smäll! 

Jag smälte smöret och blandade i resten av ingredienserna. Det skulle bli 50 stycken flarn av receptet och jag fick till 45. Det är svårt att avgöra hur stora eller små klickar man ska göra.Flarnen flöt ut fint och blev runda utan att klibba i varandra.Fyra plåtar blev det och jag tog två från varje och böjde över mina små kavlar. Jag försökte även rulla ett flarn. 

Jag förstår inte det här med böjningen. Vad gör jag för fel? Rulla dem är omöjligt. De blir hackiga o spricker och ser ut som kom och hjälp mig att dö! Hälften av flarnen som jag böjde bestämde sig för att sjunka ihop och bli platta igen fast att jag lät dem ligga på kaveln tills de var kalla.

Kanske ska jag låta flarnen vara lite längre i ugnen men de blir väldigt snabbt överklara och då går de inte att böja alls.

Jag efterlyser flarnböjningstips!Nåväl. Även som platta flarn blev de fina och goda och när de fått chokladkräm, gjord på smör, florsocker och kakao, mellan så blev de riktigt smarriga.Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*