Liten julafton med bakpaket från Dr Oetker

Bakodyssén har nu passerat sitt första kvartal och det tär lite i kassan att handla hem nya ingredienser var och varannan dag. Jag har därför börjat söka mig ut bland bakvärldens producenter för att be om lite hjälp på vägen.
Dr Oetker svarade omedelbart på min förfrågan såhär:

Vilken rolig ide och projekt du startat! Vi skickar ett litet bakpaket till dig med posten under denna vecka. Ska bli roligt att följa din resa när du bakar dig igenom ”Sju sorters kakor”.

 

Idag kom en avi i brevlådan och jag skyndade mig iväg för att hämta ut mitt paket. Hemma vid köksbordet höll vi sen lite julafton när vi först gissade vad som var i paketet och sen ivrigt slet upp det.

Jäsmedel, bakpulver, bikarbonat, hjorthornssalt och jäst. Flytande glukos som man har när man gör kola. Strössel, guldkulor och chokladhjärtan att dekorera med. Olika smaksättare såsom romarom, pepparmintsarom, vaniljsocker,  vaniljarom och vaniljstänger. Mandel, bittermandel. Mandelspån och valnötter. Gelatinpulver och snabbgelatin.

Tack Dr Oetker! 

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*