Länkar till andra bakglada och fikasugna

Idag har jag lagt till en sida på Bakodyssén som heter Länkar. (Det är inget speciellt kul namn så jag kommer förhoppningsvis att ändra på det inom kort.) På den sidan kommer jag, som namnet säger, att länka till bakbloggar och andra sidor som jag tycker är spännande och intressanta ur Bakodysséns synvinkel.

Jag har varit dålig på att läsa andras bloggar och titta på bakprogram under resans gång. Jag kämpar på med min egen bakning och ibland känner jag mig ensam och så inpyrd av smörångor och kakos att jag blir helt vimmelkantig. Jag behöver extra draghjälp i mitt bakande och har därför bestämt mig för att söka mig utåt, öppna balkongdörren, få in frisk luft (nej, jag har fortfarande ingen fläkt i mitt kök) och lyfta blicken mot andra bakglada människor här i vårt fikasugna land.

Har ni tips på bra bloggar eller spännande bakevenemang som jag bör känna till så hör gärna av er till mig.

Comments

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*