En vacker assistent och ett behövligt tårtfat

Idag skulle jag baka en hel massa kakor hade jag bestämt. Så blev det inte. Däremot blev det en lång shoppingtur i flera varuhus istället. När mitt sällskap stod och hängde över datorprylar i en del av affären så strosade jag runt och hamnade av en ren slump i köksavdelningen. Jag tittade lite på olika prylar och läste lite lojt på skyltarna som talade om kapacitet och styrka på maskinerna och plötsligt stod Den bara där. Molnen skingrades, solen sken och jag fastnade helt trollbunden av den vackra zeppelin-formade hushållsassistenten framför mig. Jag önskar mig inte längre en rosa metallic kitchen aid. Jag VILL HA en creme vit eller ljusblå Smeg. Den skulle passa så fint i mitt nya kök ( om jag någongång skaffar mig ett vill säga).Nåväl Smeg är väldigt dyr och får bo kvar i affären. Så är det ju bara. 

 
Tomhänt kom jag i alla fall inte från shoppingturen för det tårtfat som jag verkligen behövde till midsommar införskaffades idag. Och på rea var det också. Härligt. Nu undrar jag bara i vilket redan fullt skåp den ska förvaras i. Om inte förr så till nästa midsommar så blir det gräddtårta i en riktig tårtburk. 

 

Comments

  • Åh! Såg precis samma assistent idag i en butik! Stod och dreglade lite över den innan maken drog med mig därifrån…

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*