Bakodyssén goes radio!

Telefonen ringde igår precis när jag stoppat in den marmorerade kakan med saffran i ugnen och displayen visade ett nummer som jag inte kände igen. Jag brukar inte svara på okända nummer men igår tryckte jag på grön lur i alla fall. Vilken tur. För i mitt öra fick jag en trevlig och glad journalist som ringde från radio Malmöhus och som undrade om det är jag som är kakmonstret! Kakmonstret kanske jag inte helt vill jämställa mig själv med. Han är blå, pratar konstigt och sväljer inte kakor utan stänker vilt smulor omkring sig. Men ja, jo det var just mig hon sökte. Stör jag? Frågade hon. ”Nej då, du stör inte, jag bara bakar lite, svarade jag och sen hade vi en trevlig pratstund. När samtalet var avslutat och jag lade på luren så hade vi bestämt att jag ska komma till studion i Malmö på måndag och prata om Bakodyssén.

Aah, iih! Jag blev helt nervös och varm om kinderna och var tvungen att ringa och berätta för mamma meddetsamma.

Yay! Håll i hatten, Bakodyssén goes radio!

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*