Årets hembakare i tidningar och media

Vilken vecka det har varit! Jag är stolt över mig själv och mitt projekt Bakodyssén. Tänk att det blev såhär. Att jag skulle uppmärksammas och tilldelas priset som Årets hembakare 2016 kunde jag inte föreställa mig när jag satte igång att baka då, den första februari 2015. Jag minns tydligt när jag bjöd in till den första Bakodyssé-fikan. Det första receptet– Punschnäbbar, smakade lite väl mycket av punsch men de var tjusiga. Mamma och pappa kom hem till oss och tog plats i resans första smakpanel. I den har de suttit många gånger sedan dess och de och sönerna är värda fina diplom i kakätning! Jag får se till att trycka upp sådana en dag.
I fredags var jag på framsidan på Lunda-delen av Sydsvenskan!
sydsvenskan
Jag har även fått en mycket fin artikel skriven om i mig i Lokaltidningen. Klicka på länkarna eller på bilderna för att läsa artiklarna.
lokaltidningen
 I morse när jag satt på tåget på väg till skolan så poppade det upp intressant reklam i mitt facebookflöde. Folk o Folk, en inspirationssajt om mat och dryck, skriver om kanelbullens dag och skriver att ”Årets Hembagare 2016 delar med sig av sitt recept på kanelbullar”. Mina kanelsnurror med äpple ligger där som inspriation till alla baksugna. Roligt! Tyvärr står inte mitt namn utsatt, men ändå. Klicka på bilden för att komma till mina kanelbullar på deras sida.
folk
Nu är jag  peppad och sugen på att baka mest hela tiden men den där illrosa boken i förvaltningsrätt ligger dock lite i vägen för mitt bakande.  Jag måste läsa i den mer än jag måste baka just denna veckan.
forvaltningsratt

Comments

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*